ОБ’ЄКТИ МОНІТОРИНГУ КОМЕРЦІЙНИХ АКТИВІВ ЯК СКЛАДОВОЇ ЕКОНОМІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Мороз, Юлія Юзефівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено зміст комерційних активів як складової економічного потенціалу підприємства, розроблено підходи до ідентифікації їх об’єктів та запропоновано методику формування інформаційної бази для моніторингу інтелектуального капіталу господарюючих систем.