СИСТЕМА ЗБАЛАНСОВАНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯК ІНСТРУМЕНТ УПРАВЛІННЯ ВАРТІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА: ШЛЯХИ ЗАСТОСУВАННЯ - Лаговська, Олена Адамівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розкрито підходи до розробки стратегічних карт підприємства на різних рівнях управління виходячи із агрегації показників за кожним з блоком виходячи із пріоритетності збільшення вартості підприємства.