ДЖЕРЕЛА ФІНАНСУВАННЯ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦТВА В УКРАЇНІ: ПРАВОВИЙ АСПЕКТ - Костюченко, Валентина Миколаївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Статтю присвячено дослідженню правового аспекту формування та використання джерел фінансування інноваційного розвитку суб’єктів підприємництва, виокремлення напрямів державної підтримки активізації інноваційної діяльності суб’єктів підприємництва. Розкрито зміст методів та інструментів державного регулювання інноваційної діяльності, враховуючи зарубіжний досвід.