ПРЕДМЕТ ТА ОБ’ЄКТИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Жук, Валерій Миколайович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглянуто вплив сучасних концепцій галузевого управління, теорій інституціоналізма, фізичної економії, МСФЗ на розвиток теорії бухгалтерського обліку. Уточнена економічна суть предмета і об’єктів обліку, визначена їх специфіка в підсистемі теорії бухгалтерського обліку сільськогосподарської діяльності.