ОБГРУНТУВАННЯ КЛЮЧОВИХ ПОНЯТЬ ПРОЦЕСУ ДОКУМЕНТУВАННЯ - Дударєва, Катерина Олександрівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Висвітлено проблему неоднозначного трактування ключових понять процесу документування. Розмежовано поняття “дані” та “інформація”, та відображено їх місце в системі бухгалтерського обліку. Обґрунтовано хибність використання поняття “первинний облік”.