ВИМОГИ ДО БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ТА ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ: СЕМАНТИЧНИЙ ПІДХІД - Георгієва, Надія Іванівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Визначено перелік вимог до бухгалтерського обліку, які забезпечать надання інформації, необхідної користувачам для прийняття ефективних рішень.