ЗАГАЛЬНА МЕТОДИКА НАДАННЯ АУДИТОРСЬКИХ ПОСЛУГ - Гаргола, Юрій Георгійович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
На основі дослідження процесу надання аудиторських послуг сформовано їх загальну методику, розкрито особливості реалізації цієї методики для основних видів аудиторських послуг.