БУХГАЛТЕРСЬКИЙ КОНТРОЛЬ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ РИЗИКУ - Вигівська, Ірина Миколаївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті розкрито мету, завдання та напрями бухгалтерського контролю господарської діяльності підприємств в умовах ризику.