ЗВІТ ПРО ВЛАСНИЙ КАПІТАЛ ЯК ДЖЕРЕЛО АУДИТУ ОПЕРАЦІЙ З РУХУ ВЛАСНОГО КАПІТАЛУ - Варичева, Руслана Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглянуто структуру, недоліки, порядок та особливості складання Звіту про власний капітал.