ОБ’ЄКТИ ГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ: ПРОБЛЕМИ ВИЗНАЧЕННЯ - Бутинець, Тетяна Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Стаття присвячена дослідженню трактування змісту об’єктів контролю і з’ясування взаємозв’язків між ними.