ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ПРОЦЕСІ ПРОВЕДЕННЯ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Біляченко, Олена Леонідівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглянуто способи і прийоми проведення інвентаризації програмного забезпечення; проаналізовано програми, що дозволяють проводити автоматичну інвентаризацію; на основі розробленої оціночної шкали побудовано рейтинг комп’ютерних програм з інвентаризації програмного забезпечення.