ПИТАННЯ ОБЛІКУ АМОРТИЗАЦІЇ В РІЗНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛАХ - Щирська, Ольга Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено ступінь розгляду в періодичній і науковій літературі питань з обліку операцій з нарахування амортизації.