ОРГАНІЗАЦІЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ОПЕРАЦІЙ З ВИБУТТЯ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ - Пиріжок, Стела Євгеніївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розроблено положення щодо організації внутрішнього контролю операцій з вибуття основних засобів, що сприятиме підвищенню ефективності їх використання.