ВНУТРІШНІЙ КОНТРОЛЬ ОПЕРАЦІЙ ДОВІРЧОГО УПРАВЛІННЯ НЕРУХОМИМ МАЙНОМ - Михальчишина, Лариса Гаврилівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено актуальні питання організаційно-методичного забезпечення внутрішнього контролю операцій довірчого управління нерухомим майном.