ФАКТ ГОСПОДАРСЬКОГО ЖИТТЯ З НЕВИЗНАЧЕНИМ НАСЛІДКОМ: ОБГРУНТУВАННЯ ФОРМАЛІЗАЦІЇ ПОНЯТТЯ - Маценко, Лілія Федорівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Обґрунтовано доцільність формалізації поняття “факт господарського життя з невизначеним наслідком” виходячи із заперечення використання існуючого терміну “умовний факт господарського життя”, а також розгляду онтологічного, гносеологічного та аксіологічного підходів до визначення факту.