ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВІДТВОРЕННЯ НЕМАТЕРІАЛЬНИХ АКТИВІВ - Линенко, Андрій Володимирович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Статтю присвячено вирішенню комплексної проблеми оцінювання ефективності нематеріальних активів. Розроблено систему показників визначення ефективності відтворення нематеріальних активів і здійснено відповідні розрахунки за даними фінансової звітності комерційних банків України.