АНАЛІЗ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ РУХЛИВІСТЮ НАСЕЛЕННЯ В УМОВАХ ВИКОРИСТАННЯ МІСЬКОГО ПАСАЖИРСЬКОГО ТРАНСПОРТУ - Кучменко, Віталій Олександрович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Здійснено аналіз існуючого механізму управління рухливістю населення, що характеризує обсяги використання міського пасажирського транспорту. За результатами дослідження запропоновано скориговані формули критеріїв вибору населенням способу внутрішньо-міського пересування.