КЛАСИФІКАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ ДЛЯ ЦІЛЕЙ ФОРМУВАННЯ СТАТИСТИЧНОЇ ЗВІТНОСТІ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ - Іваненко, Валентина Олександрівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Визначено основні підходи до класифікації результатів виробничого процесу як об’єктів бухгалтерського обліку і статистичного спостереження. За результатами дослідження запропоновано класифікаційні ознаки промислової продукції, застосування яких дозволило виокремити аналітичні розрізи облікової інформації, необхідні для складання статистичної звітності.