БРЕНД ТА ТОВАРНИЙ ЗНАК ПРОФЕСІЙНОГО ФУТБОЛЬНОГО КЛУБУ В СИСТЕМІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ: ТЕОРЕТИЧНІ ПОЛОЖЕННЯ - Євдокимов, Віктор Валерійович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено теоретичні основи оцінки та облікового відображення брендів і торгівельних марок професійних футбольних клубів.