БЮДЖЕТУВАННЯ ТА ЛОГІСТИКА В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Гусак, Людмила Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено місце і значення бюджетування та логістики в системі управління для досягнення стратегічних цілей підприємства. Доведено необхідність розробки загальної методики формування інтегрованих бюджетів, які будуть враховувати вимоги логістичної системи.