ІСЛАМСЬКА МОДЕЛЬ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ - Грицишен, Дмитро Олександрович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Визначено напрями розвитку організаційно-методологічних положень ісламської моделі бухгалтерського обліку в умовах глобалізації як альтернативи західним обліковим концепціям.