СПЕЦИФІКА ОБЛІКОВОГО ВІДОБРАЖЕННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ГРОШЕЙ - Гончарук, Михайло Олександрович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті розглянуто питання електронної комерції та господарської діяльності підприємств в у умовах ІТ-технологій, визначено в них місце та роль електронних грошей. Встановлено специфічні властивості електронних грошей та окреслено їх влив на бухгалтерський облік грошових коштів суб’єкта господарювання.