ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ВИРОБНИЧИХ ВИТРАТ ГАЗОВИДОБУВНИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ БЮДЖЕТУВАННЯ - Вигівська, Ірина Миколаївна; Чухліб, О. А. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті розглянуто питання ефективної організації бухгалтерського обліку виробничих витрат газовидобувних підприємств, розроблено облікову модель формування виробничих витрат таких підприємств з метою розробки відповідної методики бухгалтерського обліку виробних витрат та забезпечення ефективності процесів калькулювання та бюджетування.