КЛАСИФІКАЦІЯ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ ДЛЯ ЦІЛЕЙ НАРАХУВАННЯ АМОРТИЗАЦІЇ - Щирська, Ольга Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Проаналізовано існуючі підходи до класифікації основних засобів та уточнено класифікаційні ознаки для цілей нарахування амортизації.