ОРГАНІЗАЦІЯ ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ МАЛОЦІННИХ НЕОБОРОТНИХ ТА ШВИДКОЗНОШУВАНИХ АКТИВІВ - Шумило, Роксолана Романівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті досліджено різні підходи до вирішення питання організації внутрішньогосподарського контролю на підприємстві. Запропоновано схему організації контролю малоцінних необоротних і швидкозношуваних активів, яка ґрунтується на взаємозв'язках елементів системи внутрішньогосподарського контролю.