ОПЕРАЦІЇ В ІНОЗЕМНІЙ ВАЛЮТІ ЯК ОБ’ЄКТ ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ - Чирка, Дмитро Михайлович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено операції в іноземній валюті як об’єкт облікової політики у контексті національних та міжнародних стандартів бухгалтерського обліку та фінансової звітності.