РИЗИК КОНКУРЕНЦІЇ ТА АНАЛІЗ ЗБАЛАНСОВАНИХ ПОКАЗНИКІВ В УМОВАХ СВІТОВОЇ КРИЗИ - Timchev, Marco Liubomirov (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті розглянуто питання конкурентоздатності в умовах світової економічної та фінансової кризи, надаючи особливого значення важливості господарського аналізу. Представлено різноманітні аналітичні інструменти з метою оцінки конкурентоздатності, ризику та передбачення майбутнього успіху або невдачі компанії. Особливу увагу приділено аналізу збалансованих показників, які можуть представити важливе розуміння процвітання та потенціалу компанії. Також зазначено чому та як можна удосконалити методи з метою кращого сприяння в сучасних економічних та фінансових умовах.