КОНЦЕПТУАЛЬНІ ОСНОВИ РОЗВИТКУ КОНТРОЛЮ НА СТРАТЕГІЧНОМУ РІВНІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Редченко, К. І. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У даній статті досліджується природа контролю як економічної категорії та його роль у системі стратегічного управління підприємством. Важливим завданням, що вирішується, є також розгляд впливів на контроль сучасних управлінських теорій та визначення пріоритетів його розвитку.