СОЦІАЛЬНО ВІДПОВІДАЛЬНЕ ІНВЕСТУВАННЯ: СУТНІСТЬ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ - Мошенський, Сергій Захарович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглянуто соціально відповідальне інвестування – тенденцію, що набула поширення на ринках фінансових послуг на початку ХХІ ст. Показано основні передумови виникнення соціально відповідального інвестування, проаналізовано його сутність та перспективи розвитку в Україні.