УПРАВЛІННЯ МАЙНОМ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ: НОРМАТИВНО-ПРАВОВИЙ ТА ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ - Михальчишина, Лариса Гаврилівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Проведено критичний аналіз сутності довірчого управління майном через призму прав власності, встановлено вплив на відображення в бухгалтерському обліку передачі правомочностей при операціях з довірчою власністю; досліджено особливості управління майном згідно чинного законодавства України.