КОНТРОЛЬ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ НЕМАТЕРІАЛЬНИХ АКТИВІВ ДЛЯ ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ - Кантаєва, Ольга Володимирівна; Бабіч, Микола Іванович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті розглянуто тлумачення економічних категорій “контроль” і “аудит”; досліджено характеристику нового поняття “контроль ефективності нематеріальних активів”; розкрито цілі, задачі та виділено етапи та об’єкти проведення контролю ефективності нематеріальних активів; удосконалено методику контролю ефективності використання нематеріальних активів, під якою розуміється перевірка економічності, продуктивності і результативності використання нематеріальних активів.