ПРОБЛЕМИ ТЕОРІЇ ГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ - Бутинець, Тетяна Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглянуто проблеми теорії господарського контролю.