УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОБЛІКОВОГО ВІДОБРАЖЕННЯ ВЛАСНОГО КАПІТАЛУ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ - Боримська, Катерина Павлівна; Варічева, Руслана Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено сутність та призначення системи управління формуванням, використанням та збереженням власного капіталу в загальній системі менеджменту акціонерного товариства, а також розроблено форми внутрішньої звітності із зазначенням показників, необхідних для забезпечення ефективного управління капіталізацією підприємства.