МАТЕМАТИЧНІ МОДЕЛІ НЕЧІТКОЇ ЛОГІКИ, ЯК ЕЛЕМЕНТИ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ, В ПРОГНОЗУВАННІ БАНКРУТСТВА БАНКІВ - Болдирєв, Олександр Олександрович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті оцінено можливість використання методів теорії нечітких множин, розроблених діагностики банкрутства банків.