СКЛАД НЕРУХОМОСТІ: ІДЕНТИФІКАЦІЯ ДЛЯ ЦІЛЕЙ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Юхименко-Назарук, І. А. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено підходи до складу нерухомого майна відповідно до чинного законодавства України, різних авторів, удосконалено складові нерухомості для цілей бухгалтерського обліку.