АНАЛІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕНОСТІ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ НЕМАТЕРІАЛЬНИХ АКТИВІВ МАШИНОБУДІВНИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ ЗАПОРІЗЬКОГО РЕГІОНУ - Череп, Алла Василівна; Пухальська, Анастасія Павлівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Здійснено систематизацію підходів до економічного аналізу забезпечення та ефективності використання нематеріальних активів (НМА). Запропоновано комплексний підхід до аналізу і оцінки ефективності використання НМА машинобудівними підприємствами. Зроблені висновки щодо розрахованих економічних параметрів використання НМА великими підприємствами машинобудівної галузі Запорізького регіону.