ПРОБЛЕМАТИКА ВИКОРИСТАННЯ ТЕРМІНІВ “ПРОДАЖ”, “РЕАЛІЗАЦІЯ”, “ЗБУТ” - Сливка, Ярослава Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--> Визначено значення термінів “продаж”, “реалізація”, “збут”, причини підміни поняття “продаж” терміном “реалізація”, проведено розмежування між поняттями “продаж” та „процес продажу”, виділено додаткові витрати на етапах процесу продажу; уточнено завдання бухгалтерського обліку процесу продаж. <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->