РОЗМІР ЕКОНОМІЧНОЇ СТАЛОЇ ПОТЕНЦІЙНОГО ЗРОСТУ ТА ВСТАНОВЛЕННЯ ЗА ЇЇ ДОПОМОГОЮ МІНІМАЛЬНОЇ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ ДЛЯ УКРАЇНИ - Ренкас, Юрій Леонідович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]-->У статті представлено загальну модель вимірювання людського капіталу. На основі даної моделі здійснено розрахунок мінімальної заробітної плати для України. Показано важливість відповідності заробітної плати вартості виконаної праці, що уможливлює збереження людського капіталу. <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->