ПОНЯТТЯ “ОСНОВНІ ЗАСОБИ” ТА КАНАЛИ ЇХ ВИБУТТЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Пиріжок, Є. С.; Кулікова, Наталія Тарасівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]-->Проаналізовано підходи до трактування поняття “основні засоби” та шляхи вибуття основних засобів на підприємстві. <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->