УДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛІКУ РЕЗЕРВІВ МАЙБУТНІХ ВИТРАТ І ПЛАТЕЖІВ - Петренко, Наталія Іванівна; Пархомчук, Ольга Олексіївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]-->Наведено пропозиції щодо удосконалення методики бухгалтерського обліку резерву майбутніх витрат і платежів у частині введення субрахунків та аналітичних розрізів, що підвищить інформативну місткість облікової інформації. <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->