МІЖДИСЦИПЛІНАРНИЙ ПІДХІД В ВИЗНАЧЕННІ КАТЕГОРІЇ “ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ” ДЛЯ ЦІЛЕЙ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Мірошник, Вікторія Валеріївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розкрито сутність категорії “відповідальність”, визначено міждисциплінарний взаємозв’язок в організації відповідальності трудового колективу. Проаналізовано залежність різних видів відповідальності їх вплив на посадову особу. Визначено яким чином вона впливає на організацію бухгалтерського обліку.