СТРУКТУРУВАННЯ ПРЕДМЕТУ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ: ПРОБЛЕМИ ЗДІЙСНЕННЯ - Лаговська, Олена Адамівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
В рамках методологічної експертизи здійснено спробу ідентифікації предмету управлінського обліку як основи для демаркації з-поміж інших напрямів наукових знань.