ПОНЯТТЯ МОТИВАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ, ЇЇ ВИДИ ТА ЗВ'ЯЗОК ІЗ СИСТЕМОЮ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Замула, Ірина Валеріївна; Шиманська, Катерина Володимирівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!--[if gte mso 9]> <![endif]--><span style="font-size: 11.0pt; mso-bidi-font-size: 14.0pt; line-height: 115%; font-family: Arial; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: UK; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="UK">Проведено аналіз трактування поняття “мотивація”, обґрунтовано підхід до її розуміння з точки зору бухгалтерського обліку на основі розгляду ключових теорій мотивації.<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false <![endif]--><!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->