БІБЛІОМЕТРИЧНИЙ АНАЛІЗ ДИСЕРТАЦІЙНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ, ПРИСВЯЧЕНИХ ПРОБЛЕМАМ ШАХРАЙСТВА В УКРАЇНІ ТА РОСІЙСЬКІЙ ФЕДЕРАЦІЇ - Заєць, І. В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]-->У статті визначено сучасний стан досліджень з проблем шахрайства в Україні та Російській Федерації. Вивчено динаміку праць у зазначених країнах, та здійснено їх порівняльний аналіз. <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->