ПОРЯДОК ПРОДАЖУ МАЙНА НЕПЛАТОСПРОМОЖНОГО ПІДПРИЄМСТВА: ВПЛИВ НА БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК - Глущук, Олена Миколаївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false <![endif]-->Визначено вплив на бухгалтерський облік технологічного та результативного етапів процедури продажу майна неплатоспроможного підприємства.<!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->