СИСТЕМАТИЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ З ПРОБЛЕМ ВЛАСНОГО КАПІТАЛУ В УКРАЇНІ ТА РОСІЙСЬКІЙ ФЕДЕРАЦІЇ: ПОРІВНЯЛЬНИЙ АСПЕКТ - Варічева, Руслана Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]-->Проведено бібліографічне та бібліометричне дослідження, критичний та порівняльний аналіз актуальності проблематики власного капіталу обґрунтованої в дисертаційних дослідженнях вітчизняних та російських вчених і науковців. <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->