КОНЦЕПЦІЯ РОЗВИТКУ ГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ НА ПЕРСПЕКТИВУ - Бутинець, Тетяна Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]-->Запропоновано авторський підхід до розуміння сутності поняття “концепція формування системи внутрішнього контролю” та визначено основні її елементи. Побудовано логічну структуру формування системи внутрішнього контролю суб’єктів господарювання. <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->