ОЦІНКА ЗАЛИШКІВ НЕЗАВЕРШЕНОГО ВИРОБНИЦТВА: ПРОБЛЕМИ ВИЗНАЧЕННЯ - Боярський, Юрій Іванович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false <![endif]--> Визначено можливі методи та способи оцінки залишків незавершеного виробництва та фактори, які впливають на їх вибір підприємством. <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->