ПРОБЛЕМА ВІДСУТНОСТІ ОЦІНКИ ДІЯЛЬНОСТІ БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВ ЗА ПІДСУМКАМИ ВНУТРІШНЬОГО ФІНАНСОВОГО КОНТРОЛЮ ТА НАПРЯМКИ ЇЇ ВИРІШЕННЯ - Бондар, Олександр Володимирович; Кантаєва, Ольга Володимирівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false <![endif]--> Визначена проблема відсутності оцінки діяльності бюджетних установ за підсумками внутрішнього фінансового контролю та наведені напрямки її рішення. Наведені основні засади внутрішнього фінансового контролю у військових структурах. <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->