БРАК ЯК ОБЛІКОВО-ЕКОНОМІЧНА КАТЕГОРІЯ: ПІДХОДИ ДО СУТНОСТІ ТА КЛАСИФІКАЦІЇ - Боднар, О. В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]-->Визначено сутність поняття браку виробництва, а також науково обґрунтованого відображення видів браку за різними класифікаційними ознаками. <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->